DC Witte Tegelen 1 – DC Umme 1

DC Witte Tegelen 1 – DC Umme 1 5-4

Hallo allemaal! Wat fijn dat je dit leest want na een writers block van een aantal weken gaan we het weer op pakken. De afgelopen weken even in een darts notendopje, een aantal gewonnen en een aantal verloren. Vandaag stonden we tegenover de Witte uit Tegelen jung. In een tamelijk krappe BMW oftewel passen en meten om er in en er uit te komen vertrokken we richting Tegelen. Onderweg nog een kleine reparatie aan de niet meer omhooggaande raam en met een frozen shoulder begonnen we aan de warming up. Met veel lol en vertier begonnen we dus aan de avond en ook werden we blij van de bar dame. De eerste partij werd gewonnen door Loek met 0-3. Daarna was het de beurt aan Geert, en ook hij won de partij weliswaar met 1-3. Freek had moeite met uitgooien en ging zodoende met 3-1 ten onder. De spannende laatste partij van Mies werd helaas verloren met 3-2. De pauze snack werd opgediend en dit was vandaag zondigse soep met bulkes en keuze uit belegde brudjes. Onze visser Freek was klaar met de groente er uit te zeven en toen konden we aan de koppels beginnen. Kleus en Loek mochten beginnen. Beide mannen kregen de scores niet voor elkaar en gingen ten onder. Daarna was het de beurt aan Mies en Geert. Zij stonden goed te darten en leken zonder gevaar richting de winst te gaan. Maar de laatste dubbel bleef uit om de deur dicht te knallen en hierdoor lieten ze de tegenstander terugkomen en ook nog de partij uit handen te geven. Kleus en Freek mochten de partij daarna en zij konden het niet bol werken om de winst te pakken. Om de avond nog een beetje te redden moesten Mies en Freek vol aan de bak. Dit deden onze oranje mannen dan ook want er werd er flink op los gescoord. Dit resulteerde dan in een overwinning. Om hetzelfde resultaat te behalen als in de thuiswedstrijd moest de teamronde gewonnen worden. En dat gebeurde dan ook want ons kwartet was helemaal los tijdens deze ronde en behaalde het laatste punt. Op naar volgende week tegen onze deutsche freunde!
Opbrengst; Geert 180 en 157 finish en Freek 180.

Groetjes Oeme Ien