10/12/2013 | DC Umme 1 - De Boesjer 2 | Eindstand 6-3

Na vorige week flink te hebben uitgehaald tegen de nummer twee, stond vandaag de nieuwe nummer twee klaar. We moesten daarom flink aan de bak. Dit was in de warming up al te merken dat sommige vandaag het vizier niet op scherp hadden staan. Kon alleen maar beter worden? De eerste single begon Geert. Hij kwam al snel achter met 0-2, dit omdat hij totaal niet in de wedstrijd zat. Maar na een slokje en een diepe zucht stond het weer 2-2. Vijfde leg hadden beide heren kansen en het was Geert die de dubbel 9 pakte. Peter trad aan tegen de lange van Kessel, en waarom lange hij prikte bijna de pijlen vanaf de okki erin. De eerste leg was nog voor Peter maar daarna was de koek op. De lange kreeg meer vat op het spel en won de partij. Kleus die in de voorbereiding helemaal los was liep nu vast. Ook hij kwam niet in zijn ritme. Hij kwam nog op 1-1 maar ook bij hem liep hem van geen kanten. Een verlies was het resultaat. Onze kersverse papa in wording had zijn zenuwplasje gedaan en begon. Mies had wel zijn vizier op scherp, dit tot onvrede van zijn tegenstander. Die vond het licht te fel………..jaja net enne pruus, ut ligt altied aan wet angers. Mies had zijn tegenstander de vakkundig de oortjes gewassen. Kijken of we in de koppels wat beter gingen scoren. De scores liepen wel iets wat beter in de eerste koppel van Peter en Geert maar de sores bleef. Een oorvijg was het resultaat, want de Umme’s waren machteloos en krachteloos. Mies en Kleus begonnen sterk. Dit niveau konden ze vast houden met als resultaat een overwinning. Zo waren beide teams weer volledig in evenwicht. 3-3. Kleus en Geert traden aan voor de derde koppel. En de heren hadden er zichtbaar zin in. Zij lieten de mannen uit Kessel geen schijn van kans. Eindelijk een partij waar het een beetje liep. Deze vipe werd overgenomen in de laatste koppel van Mies en Peter. Ook zij begonnen beter te gooien en lieten zien dat we een terechte koploper zijn. Bleef de teamronde over. Deze wilde de Kesselse mannen graag meenemen. Want ze werden wat luider en losser in hun gedrag. Maar dit geeft geen garantie dat je hem ook wint. Beide teams gingen overigens meteen aan de terugreis beginnen, en voor ons was het Mies die hem erin flatste. Na een paar goede scores en perfect weg zetten kon Kleus aanleggen voor dubbel 10, maar ook zij hadden al een kans gehad, maar doordat vier man zich bemoeide met een dubbel kwam de goede man er niet meer uit. Kleus zwieperde hem erin en hoppa het laatste punt was voor ons. Ondanks dat we af en toe niet ons beste spel speelde hebben we maar weer mooi zes punten erbij. En die tellen!!

Groetjes Ummeien.

p.s. Mies en Wendy wij wensen jullie een mooie zwangerschap toe!!