Dc de Tapperie - Dc Umme 2

12-09-2017    Dc de Tapperie  - Dc Umme 2
En ja hoor!!!!! Daar zijn we weer, klaar voor weer een nieuw seizoen. Ons team gaat het dit jaar in de 1ste divisie proberen. Gepromoveerd door als beste 2de te eindige in het vorige seizoen. Het team is op een plaats gewijzigd en wel dat Tom van Zundert het wat rustiger aan gaat doen. Daarvoor in de plaats komt het kersverse talent Geert Lenssen ons versterken. Ten eerste: Tom bedankt voor je inzet en Geert heel veel succes. Vanavond de 1ste wedstijd uit naar de ‘’de stad’’ bij Dc de Tapperie op de parade. Frank Reinders wederom teamcaptain dit jaar begint als 1ste met de singles. Hij moet nog wennen want staat al gauw met 2-0 achter. In de 3de leg wordt het niet veel beter dus verliest hij met 3-0 1-0 achter. Dan is Peter aan de beurt, de 1ste leg gaat verloren, de 2de is wel voor hem door mooi finishen. 3de geeft hij weer weg, maar in de 4de maakt strijkt hij dit weer recht. Dus er volgt een 5de en daar moet hij zich toch gewonnen geven, jammer Peter. 3-2   2-0 achter. Zou onze 3de speler oftewel Bart dan voor het 1ste punt gaan zorgen? De 1ste leg moet hij nog net afgeven, dan komt hij heel goed terug met d10 en vervolgens d3 en pakt de 2de en 3de leg. Leg 4 is voor hun dus volgt er weer een 5de leg, en daarin trekt Umme aan het langste eind. 3-2 3-0 achter.  Biek gaat het nu proberen en ook hij heeft een beetje de bibbers. Desondanks weet hij toch de eerste leg binnen te harken. 1-0. Hij gaat goed door en wordt wat rustiger in leg 2 en 3. Dus haalt hij het eerste punt van het seizoen binnen. 3-0    3-1 achter. Nu het debuut van Geert Lenssen. Hij speelt samen met Peter in de eerste koppelpartij. Ze werken goed samen en Peter pakt de eerste leg via een 94 finish 1-0 voor. Ze gaan in de 2e goed door en het is wederom Peter nu met dubbel 2. De 3e leg is het verzet gebroken van de tegenstander en halen het 2e punt binnen. 0-3   3-2. Het 2e koppel Bart en Frank komen snel achter met 1-0. Bart trekt dit weer recht door tops uit te gooien. De 3e leg is weer voor de Tapperie. Dan komt Frank met een hele mooie 106 uit. Bart pakt de leg erop met een finish van 58 en trekt de stand daardoor gelijk, 2-3    3-3. Dan gaan Geert en Biek het samen proberen. Geert gooit zijn eerste dubbel en zij komen met 1-0 voor. Dan komt er een beetje zand in de motor en verliezen vervolgens duidelijk met 3-1    4-3. In het laatste koppel gaan Bart en Peter op zoek naar de 4-4, in de 1e leg staan ze allebei op dubbel 3 maar de tegenstander gooit als eerste uit. Helaas het mag niet lukken,  3-0 verlies. 5-3. Dan nog de bierronde als laatste. Biek gooit dubbel 7 in en ook weer uit met dubbel 2. 5-4. Toch 4 puntjes in de eerste wedstrijd wat geen slecht begin is van het nieuwe seizoen.
Volgende week komt de Lange op bezoek in Kronenberg. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Groetjes Umme 2.