Wedstrijdverslagen

13/05/2014 | DC Umme 2 - Karé 2 | Eindstand 3-6

Frank begint met het 1ste puntje te pakken. Alleen het 2de punt geeft hij af. Uiteindelijk komt het op een gelijkspel en gaat het om de laatste leg, maar helaas de tegenstander is net iets eerder.
Tom mag dan gaan proberen om een punt binnen te halen. Zijn start is niet helemaal goed en geeft zijn punt af. Maar daar laat hij het dus niet bij zitten en uiteindelijk weet hij het 1ste punt te scoren!
Hubert mag als volgende maar hij komt al meteen op een achterstand van 300. 2de leg verliest hij ook, hij maakt geen kans tegen zijn tegenspeler. Hubert gooit een prachtige leg, 81, 100,100 en gooit in 1x uit! Klasse kel!
Uiteindelijk weet hij toch niet te winnen.
Bart mag en weet meteen de 1te twee legs te houden. De 3de geft hij af. Bart komt sterk naar voren in de 4de leg en wint!
Het 1ste koppel Tom en Bert heeft niets in te brengen tegen de tegenspelers en verliezen.
Biek en Bart mogen aantreden. Onze mannen komen het 1ste op een dubbel, tops word gemist en de leg gaat naar de tegenstander. Ik ( Tom) had een deja vu met vorige week toen hadden Hubert en ik 300 punten voorsprong en toch gaven we hem af.
Het 3de koppel Frank en Bart weet het ook niet waar te maken. En zo ook het 4de koppel Hubert en Bert. We komen op een achterstand die we ook niet meer kunnen inhalen, jammer maar een 4de plek in het klassement is ook erg goed!
De rest hebben de mannen van ellende niet meer opgeschreven…
Dit was het dan het seizoen is af, pffff, joa. Tot in September…

Wie is online?

We hebben 26 gasten en geen leden online

Inlogformulier

Laatste verslagen

Copyright © 2012-2023 D.C. Umme

Terug