DC Cox 2 – DC Umme 2

Verslag DC Cox 2 – DC Umme 2              20-03-2018
Hallo daar zijn we weer. Op deze dinsdagavond vertrokken we richting Horst om aan te treden tegen Dartclub Dc Cox 2. De laatste weken ging het erg stroef wat resulteerde in een paar flinke verliespartijen er daar wilden we verandering inbrengen. Met een voltallig team gingen we van start, met Frank als 1ste speler. Hij begon erg goed met mooie scores maar zijn opponent was net iets scherper op de dubbel.  3-1 verlies Jammer. Nu was het de beurt van Geert als 2de. Hij ging wat minder van start maar in het verdere verloop van de partij ging hij steeds beter spelen. Geert pakte zijn dubbels wel en won verdient met 1-3     1-1 in de wedstijd. Bart als 3de man van ons maakte er een spannend potje van maar verloor toch op het nippertje met 3-2.   2-1 achter.  Peter ging nu achter de oche staan maar keek al snel tegen een 2-0 achterstand aan. In de daar op volgende legs ging hij steeds beter scoren maar kon niet voorkomen dat hij verloor met 3-1     3-1 voor Dc Cox. Biek kwam ook van zijn kruk om samen met Geert de 1ste koppelpartij te gooien. De 1ste leg konden ze nog wel pakken maar daarna was het zo bekeken 3-1 verlies.    4-1 achter   Koppel 2 was wederom Geert maar nu met Peter en zij gingen erg goed met mooie scores en dubbels en wonnen verdiend met 1-3.  Het 2de punt voor Umme.    4-2 Nu was het tijd voor ons (koningskoppel) Bart/ Frank om hier vervolg aan te geven maar zij kregen geen poot aan de grond en verloren kansloos met 3-0.  5-2 Als laatste koppel gingen Peter en Biek proberen om de stand wat dragelijker te maken en dat lukte ook bijna maar gingen nipt met 3-2 de boot in. Restte ons alleen nog de bierronde, die Geert meteen in gooide met tops. We liepen iets voor in de leg maar Cox kwam nog goed terug en maakte het nog spannend, maar nu dacht Bart het is goed geweest en haalde deze ronde binnen met een mooie 44 finish, en tevens het 3de punt voor ons.  Al met al weer een leuke avond en toch weer drie puntjes.
                 Uitslag    6-3           Umme 2