Wedstrijdverslagen

Dc Umme 3 – DC Rub a Dub

Dc Umme 3 – DC Rub a Dub

Loek mocht beginnen aan de singels. Snel genoeg komt hij op een voorsprong van 2-1 maar alsnog verliest hij jammer genoeg met 2-3.
De tweede die de singel gooit is Remi. Het duurt niet lang voordat hij met 0-1 achter staat.
Nu gaat het uitgooien beter en wint hij alsnog met 3-1.
Als derde is Jorn aan de beurt. Het lukt hem helaas niet om de dubbels te gooien.
Hierdoor moet hij de wedstrijd verliezen met 0-3.
Als laatste is Job aan de beurt. Hij wint de eerste leg. Jammer genoeg pakt de tegenstander de andere 3 en wordt het 1-3.
Stand na de singels is dus 1-3.
Nu beginnen loek en Remi aan de koppels. Ze komen op een stand van 1-1, nu komt de beslissende leg dus. Loek weet hem keurig uit te gooien en ze winnen met 2-1.
Job en Jorn zijn nu aan de beurt. De eerste leg geven ze af maar de tweede maakt job af met een dubbel 1. Nu mogen ze dus aan de beslissende leg beginnen. De tegenstander gooit deze eerder uit en zo is het 1-2.
Job en Remi gooien de derde koppel. De eerste leg verliezen ze maar de tweede leg gooit Remi dubbel 16 uit. Zoals de andere koppels de leg die het zal afmaken. Ze komen samen wel op een finish maar de tegenstander is ze te vlug af. 1-2
De laatste koppel is voor Jorn en Loek. Het staat al snel 1-1. Jammer genoeg hebben ze alles gegeven in de eerdere potjes en ze verliezen met 1-2.
Als laatste is de bierronde. Remi begint met dubbel 16 en een totale ingooi score van 70.
Het gaat erg gelijk op met de tegenstander. Helaas lukt het ze net niet om op een finish te komen.
De tegenstander gooit keurig de bierronde uit.
Al met al een verlies van 2-7.

DC Quatre Bras 4 – DC Umme 3

DC Quatre Bras 4 – DC Umme 3   6-3

Vandaag op 7 november 2017 mogen wij naar Steyl. Loek begint met de singels. Hij gooit stabiel en weet vrij snel de partij te winnen met 0-3. Als tweede gooit Jorn. De eerste leg is voor de tegenstander maar de tweede weet hij wel te pakken. De derde leg is helaas weer voor Quatre Bras. Ditzelfde geldt voor de vierde leg. Jorn verliest met 3-1. Rick gooit de derde singel. Hij komt 1-0 achter. De tweede leg gaat ook naar zijn tegenstander en hoe. Zijn tegenstander gooit de leg uit met een 123-finish. Ook leg drie wordt ingeleverd en ook deze partij gaat verloren. Job is als laatste aan de beurt. Zijn tegenstander is simpelweg een maatje te groot en ook hij verliest zijn singel. Tegen de klok van 21.15 kunnen we al beginnen aan de koppels.
De eerste koppel gooien Loek en Jorn. Zij verliezen de koppel met 2-0. Rick en Job gooien de tweede koppel. Ook deze koppel gaat met 2-0 verloren. Na deze partij staan we al met 5-1 achter. Hopelijk kunnen we de schade beperken. Jorn en Rick beginnen met goede moed aan de derde koppel. Ook zij komen weer op een achterstand. De tweede leg wordt knap gewonnen, Rick gooit dubbel 20 uit. Tijdens de derde leg wordt er voor ieder punt geknokt en dat wordt gelukkig ook beloond. Jorn gooit dubbel 8 uit en brengt de stand terug tot 5-2. De vierde en laatste koppel gooien Loek en Job. Zij beginnen goed en komen op een 0-1 voorsprong. Het lijkt er lang op dat het 0-2 wordt. Helaas wordt door eigen geklungel de leg alsnog weggegeven. Het wordt 1-1.. het wordt helaas 1-2. Tijd voor de bierronde! Loek gooit meteen in, dat is ons dit seizoen nog niet vaak gelukt. Ook de punten gaan goed, we komen als eerste op een finish. Na een aantal pogingen is het Jorn die dubbel 5 uitgooit. Gratis bier! (onze bob Job moet helaas met een 7-up genoegen nemen)

Groetjes Umme 3

DC Umme 3 – DC Dotje

DC Umme 3 – DC Dotje      4 – 5


Dinsdag 31 oktober, vanavond mogen we het opnemen tegen DC Dotje uit Panningen.
Loek begint met de singels, hij pakt makkelijk de eerste leg. Daarna blijft hij sterk en pakt ook de tweede leg. De derde leg moet hij helaas afgeven. Loek weet wel weer de vierde leg te winnen en wint met 3-1. 
Jorn gooit de tweede singel. Hij gooit erg goed en weet te winnen met 3-0!
De derde singel gooit Job. Job zijn tegenstander gooit erg sterk en bij Job loopt het niet helemaal lekker. Helaas verliest Job deze met 0-3.
Rick gooit de laatste singel. Zijn tegenstander gooit ook al erg goed waardoor Rick hem helaas niet bij kan blijven en verliest met 0-3.
De eerste koppel gooien Loek en Jorn. Na een heleboel pijlen op de dubbel, weet Jorn dubbel 3 uit te gooien. Het wordt 1-1. De derde leg winnen ze doordat Loek 62 uitgooit.
Rick en Job gooien de tweede koppel. De eerste leg is voor Dotje. Helaas pakt Dotje ook de tweede leg en verliezen Job en Rick met 0-2.
Loek en Rick gooien de derde koppel. Loek gooit de eerste leg uit. De tweede leg weten ze ook te pakken en maken 2-0.
Jorn en Job gooien de laatste koppel. De eerste en helaas ook de tweede leg pakt Dotje en verliezen we deze met 0-2.
De teamronde wordt door Job ingegooid maar helaas heeft Dotje al een flinke voorsprong en verliezen wij ook de teamronde. 0-1.


Eindstand: 4-5

 


Groetjes,
DC Umme 3

DC Umme 3 – DC Centraal 2-7 ( beker )

DC Umme 3 – DC Centraal  2-7

Jorn begint de eerste single, hij komt helaas al snel op achterstand. Jorn weet nog terug te komen en een leg te winnen. Het wordt nog 2-2 maar helaas verliest hij de laatste leg. Het wordt 2-3. De tweede single ronde is onze invaller Richard aan de beurt. Ook in bij Richard gaat het erg gelijk op. Het is 2-2, maar helaas wordt de laatste leg verloren. De 3e single wordt gegooid door Rick, hij komt met 0-1 achter. Vervolgens wordt het nog 1-1 maar uiteindelijk verliest hij met 1-3. De laatste single ronde wordt gegooid door Jos. De tegenstander is toch iets te sterk, de punten weet Jos wel te gooien maar de dubbel helaas niet. Het wordt 0-3.
De eerste koppel ronde wordt gegooid door Richard & Jorn. Ze weten helaas niet te winnen. Jos & Rick zijn als volgende aan de beurt. Dit koppel is niet erg in vorm vandaag, het wordt 0-2. De volgende ronde wordt gegooid door Jorn & Rick, de eerste leg wordt verloren maar daarna begint de strijd. Rick gooit de eerste leg uit en Jorn de volgende. Het wordt 2-1. De laatste koppelronde wordt gegooid door Richard en Jos, ze gaan goed van start. Al snel komen ze 1-0 voor. De 2-0 wordt ook al snel binnen gehaald.
Als laatste wordt de bierronde gegooid. De punten worden goed gegooid. Helaas is het de dubbel die niet gegooid wordt. Hierdoor wordt de bierronde verloren, helaas. Volgende week beter tegen dotje 2.

DC De Roës 2 – DC Umme 3

DC De Roës 2 – DC Umme 3  3-6

Loek start de wedstrijd. Het lukt hem om één leg te winnen. Helaas blijft het hierbij en verlies hij met 3-1. Jorn gooit de tweede singel. Jorn gooit goed en vooral de dubbel ligt hem lekker vanavond. Mede door het laatste wint hij zijn wedstrijd kinderlijk eenvoudig met 0-3. De derde singel gooit Rick. Rick komt op een 0-2 voorsprong. Het lijkt dan gespeeld, toch is de derde leg voor de Roës. Daarna herpakt Rick zich en wint hij alsnog met 1-3. Job is als vierde aan de beurt. Hij wint de eerste leg alsof het niets is. Ook de tweede leg is voor Job. De derde leg gaat wat minder, vooral de dubbel op het laatst gaat erg moeizaam. Het is toch goed genoeg om ook deze leg te winnen. 0-3 winst.
Hierna beginnen we aan de koppels. De eerste wordt door Loek en Jorn gegooid. De eerste leg weten zij te bemachtigen. Helaas verliezen ze de tweede leg. In de derde leg wordt er flink gas gegeven en weet Loek de wedstrijd in ons voordeel te beslissen door 52 uit te gooien. Job en Rick gooien de tweede leg. Hier kunnen we kort over zijn. Beide heren halen hun niveau bij lange na niet en de wedstrijd wordt dan ook kansloos verloren. Job mag aan de oche blijven staan en gooit samen met Loek de derde koppel. Tijdens deze koppel gooien we weer op ons niveau en lijkt het weer ergens op. De koppel wordt met 0-2 gewonnen. Rick en Jorn zijn vervolgens aan de beurt om de laatste koppel van vanavond te gooien. Deze wordt helaas met 2-0 verloren. De bierronde starten we goed. Loek gooit in zijn eerste beurt al meteen in. De tegenstander heeft hier meer moeite mee. Het lukt hen niet meer om ons bij te halen. Ook nu is het weer Loek die de dubbel gooit. Einduitslag: 3-6!

Groetjes Umme 3

Wie is online?

We hebben 35 gasten en geen leden online

Inlogformulier

Copyright © 2012-2017 D.C. Umme

Terug