Wedstrijdverslagen

DC De Lange Horst 4 – DC Umme 3

DC De Lange Horst 4 – DC Umme 3  8-1
 
Vandaag moeten we nog een wedstrijd inhalen van een tijdje geleden. Loek begint zoals gewoonlijk met de singels. De eerste twee legs gaat het slecht en komt hij nog niet eens op een dubbel. De derde leg gaat iets beter maar helaas niet goed genoeg en verlies met 3-0. Jorn gooit de tweede singel. De eerste leg moet hij inleveren. Dit geldt ook voor leg twee. De derde leg weet Jorn daarna wel te pakken. Hij komt terug tot 2-1. Helaas blijft het bij deze ene leg en verliest ook Jorn de wedstrijd. Als derde gooit onze invaller Twan. De eerste leg moet Twan inleveren. Hij herstelt zich goed en komt terug tot 1-1. Ook leg drie en vier worden gedeeld waardoor het maximaal aantal legs gegooid dienen te worden. Deze vijfde leg is ontzettend spannend. Het kan beide kanten op vallen. Helaas, ook nu is het geluk meer aan de zijde van tegenstander. Job is als vierde en tevens laatste aan de beurt. Job begint sterk en komt op 1-0 voor. De 2e leg moet hij afgeven, z’n tegenstander blijft vanaf dit moment erg sterk gooien. Job kan hem niet bijbenen en verliest ook met 3-1. Ondertussen zijn de bitterballen en loempia’s gearriveerd. Deze vallen erg in de smaak en zijn dan ook binnen de kortste keren op. Na deze lekkere hap beginnen we aan de koppels. De eerste koppel gooien Jorn en Loek. Zij weten gelukkig het eerste punt van vanavond te pakken middels een 0-2 overwinning. Job en Twan gooien de tweede koppel. Het gaat gelijk op en na twee legs staat het 1-1. Twan en Job hadden deze tweede leg moeten winnen, helaas wilde de dubbel er niet in. De tegenstander is tijdens de derde leg beter waardoor er alsnog wordt verloren. Als derde mogen Twan en Loek. Zij komen 1-0 achter. Helaas gaat ook de tweede leg verloren. De laatste koppel wordt door Jorn en Job gegooid. Ook tijdens deze partij zijn beiden aan elkaar gewaagd. Maar ook nu is het alweer de tegenstander die de dubbel eerder weet te vinden. Hopelijk kunnen we de bierronde nog winnen waardoor we niet met een maar met twee punten naar huis kunnen. We starten goed. Twan gooit meteen in. Ook onze tegenstander is in de eerste beurt in. Waar wij het qua punten enkele beurten nalaten, gooit onze tegenstander uitstekende punten keer op keer. Zij lopen hierdoor fors uit en staan veel eerder op een finish. We kunnen het gat niet meer dichten waardoor ook de bierronde verloren gaat. Deze wedstrijd maar snel vergeten en op naar volgende week!

Groetjes Umme 3

DC Umme 3 – DC Breurs 2

DC Umme 3 – DC Breurs 2 2-7
Allereerst de beste wensen voor 2018! Op dinsdag 2 januari staat de eerste wedstrijd van 2018 op het programma tegen Breurs uit Serum. Loek gooit de eerste singel. Het weet zijn normale niveau bij lange na niet te halen. Hij verliest de partij met 0-3. Daarna mag Jorn het proberen. Ook Jorn weet zijn wedstrijd niet te winnen. Als derde is Remi aan de beurt. Deze wedstrijd gaat gelijk op. Remi komt twee keer op een achterstand maar weet zich terug te knokken tot 2-2. In de vijfde en beslissende leg is Remi echter de degene die aan het kortste eind trekt en hierdoor alsnog met 2-3 verliest. Job gooit de laatste singel. Ook hij is vandaag niet op zijn best. Hij krijgt een aantal kansen op een dubbel maar deze worden niet verzilverd. Hij verliest ook met ruime cijfers (0-3). Hopelijk kunnen we tijdens de koppels het een en ander rechtzetten. Dit gebeurt ook, twee van de vier koppels weten we te winnen. Met vlagen gooien we een stuk beter dan tijdens de singels. Ook tijdens de teamronde wordt er niet onaardig gegooid. We komen net als Breurs ongeveer tegelijk op een finish. Helaas pakt het ook deze keer in ons nadeel uit en is het Breurs die als eerste de dubbel weet te gooien. Eindstand: 2-7.

Groetjes Umme 3.

DC Umme 3 – DC Stammi 7

DC Umme 3 – DC Stammi 7 3-6

Na een periode van 3 weken niet te hebben gegooid, mogen we vandaag weer eens aan de bak. Thuis bij Ummenthun tegen Stammi uit Grubbenvorst. Loek begint als eerste aan de singels. De eerste leg moet hij afgeven. De 2e leg gooit hij goed en komt terug tot 1-1. Ook leg drie en vier wint hij overtuigend en wint zijn partij met 3-1. Daarna is het de beurt aan Jorn. Hij komt 1-0 voor. Helaas blijft het hierbij en gaan de drie volgende legs naar de tegenstander. Rick is als derde aan de beurt. Hij komt 0-1 achter, maar komt vervolgens terug tot 1-1. Ook de twee legs daarna gaan met de darts mee. Een vijfde leg moet uitkomst gaan bieden. Deze gaat jammer genoeg verloren…
Job gooit de laatste singel. De eerste leg wordt gewonnen door zijn tegenstander. Job doet goed zijn best maar ook de tweede leg moet hij afgeven. Tijdens de derde leg kan Job het niet meer bijbenen. Hij verliest met 0-3. Loek en Jorn gaan de eerste koppel ronde gooien. Zij verliezen met 0-2. Vervolgens is het de beurt aan Rick en Job. De eerste leg wordt gewonnen, Rick gooit de dubbel uit. Ondanks dat het nog 1-1 wordt, weten deze mannen de koppel wel te winnen. Job mag vervolgens gelijk door om samen met Loek de derde koppel te gooien. Zij komen 0-1 achter. Met veel wilskracht vechten ze zicht terug in de wedstrijd. Ze maken 1-1 en vervolgens gooien ze een fantastische derde leg. Ook deze koppel winnen we. Jorn en Rick beginnen aan de laatste koppel. Als we deze weten te winnen, is de stand weer in evenwicht. Helaas wil het niet lukken waardoor het niet 4-4 wordt, maar 3-5. De teamronde winnen, dat zou toch wel weer een keer mooi zijn. We beginnen goed, in de eerste beurt gooien we al in. Dit geldt tevens ook voor onze tegenstander. Toch loopt de tegenstander al snel op ons uit. Zij staan dan ook veel eerder op een finish en het lijkt een verloren partij. Toch wordt het op het einde nog even spannend, we komen namelijk nog heel dichtbij… Maar net op het moment dat wij er nog in gaan geloven, gooit de tegenstander de dubbel. Eindstand van vanavond: 3-6.

Groetjes Ummedrie

Dc Umme 3 – DC Rub a Dub

Dc Umme 3 – DC Rub a Dub

Loek mocht beginnen aan de singels. Snel genoeg komt hij op een voorsprong van 2-1 maar alsnog verliest hij jammer genoeg met 2-3.
De tweede die de singel gooit is Remi. Het duurt niet lang voordat hij met 0-1 achter staat.
Nu gaat het uitgooien beter en wint hij alsnog met 3-1.
Als derde is Jorn aan de beurt. Het lukt hem helaas niet om de dubbels te gooien.
Hierdoor moet hij de wedstrijd verliezen met 0-3.
Als laatste is Job aan de beurt. Hij wint de eerste leg. Jammer genoeg pakt de tegenstander de andere 3 en wordt het 1-3.
Stand na de singels is dus 1-3.
Nu beginnen loek en Remi aan de koppels. Ze komen op een stand van 1-1, nu komt de beslissende leg dus. Loek weet hem keurig uit te gooien en ze winnen met 2-1.
Job en Jorn zijn nu aan de beurt. De eerste leg geven ze af maar de tweede maakt job af met een dubbel 1. Nu mogen ze dus aan de beslissende leg beginnen. De tegenstander gooit deze eerder uit en zo is het 1-2.
Job en Remi gooien de derde koppel. De eerste leg verliezen ze maar de tweede leg gooit Remi dubbel 16 uit. Zoals de andere koppels de leg die het zal afmaken. Ze komen samen wel op een finish maar de tegenstander is ze te vlug af. 1-2
De laatste koppel is voor Jorn en Loek. Het staat al snel 1-1. Jammer genoeg hebben ze alles gegeven in de eerdere potjes en ze verliezen met 1-2.
Als laatste is de bierronde. Remi begint met dubbel 16 en een totale ingooi score van 70.
Het gaat erg gelijk op met de tegenstander. Helaas lukt het ze net niet om op een finish te komen.
De tegenstander gooit keurig de bierronde uit.
Al met al een verlies van 2-7.

DC Quatre Bras 4 – DC Umme 3

DC Quatre Bras 4 – DC Umme 3   6-3

Vandaag op 7 november 2017 mogen wij naar Steyl. Loek begint met de singels. Hij gooit stabiel en weet vrij snel de partij te winnen met 0-3. Als tweede gooit Jorn. De eerste leg is voor de tegenstander maar de tweede weet hij wel te pakken. De derde leg is helaas weer voor Quatre Bras. Ditzelfde geldt voor de vierde leg. Jorn verliest met 3-1. Rick gooit de derde singel. Hij komt 1-0 achter. De tweede leg gaat ook naar zijn tegenstander en hoe. Zijn tegenstander gooit de leg uit met een 123-finish. Ook leg drie wordt ingeleverd en ook deze partij gaat verloren. Job is als laatste aan de beurt. Zijn tegenstander is simpelweg een maatje te groot en ook hij verliest zijn singel. Tegen de klok van 21.15 kunnen we al beginnen aan de koppels.
De eerste koppel gooien Loek en Jorn. Zij verliezen de koppel met 2-0. Rick en Job gooien de tweede koppel. Ook deze koppel gaat met 2-0 verloren. Na deze partij staan we al met 5-1 achter. Hopelijk kunnen we de schade beperken. Jorn en Rick beginnen met goede moed aan de derde koppel. Ook zij komen weer op een achterstand. De tweede leg wordt knap gewonnen, Rick gooit dubbel 20 uit. Tijdens de derde leg wordt er voor ieder punt geknokt en dat wordt gelukkig ook beloond. Jorn gooit dubbel 8 uit en brengt de stand terug tot 5-2. De vierde en laatste koppel gooien Loek en Job. Zij beginnen goed en komen op een 0-1 voorsprong. Het lijkt er lang op dat het 0-2 wordt. Helaas wordt door eigen geklungel de leg alsnog weggegeven. Het wordt 1-1.. het wordt helaas 1-2. Tijd voor de bierronde! Loek gooit meteen in, dat is ons dit seizoen nog niet vaak gelukt. Ook de punten gaan goed, we komen als eerste op een finish. Na een aantal pogingen is het Jorn die dubbel 5 uitgooit. Gratis bier! (onze bob Job moet helaas met een 7-up genoegen nemen)

Groetjes Umme 3

Wie is online?

We hebben 46 gasten en geen leden online

Inlogformulier

Copyright © 2012-2018 D.C. Umme

Terug