DC Quatre Bras 4 – DC Umme 3

DC Quatre Bras 4 – DC Umme 3   6-3

Vandaag op 7 november 2017 mogen wij naar Steyl. Loek begint met de singels. Hij gooit stabiel en weet vrij snel de partij te winnen met 0-3. Als tweede gooit Jorn. De eerste leg is voor de tegenstander maar de tweede weet hij wel te pakken. De derde leg is helaas weer voor Quatre Bras. Ditzelfde geldt voor de vierde leg. Jorn verliest met 3-1. Rick gooit de derde singel. Hij komt 1-0 achter. De tweede leg gaat ook naar zijn tegenstander en hoe. Zijn tegenstander gooit de leg uit met een 123-finish. Ook leg drie wordt ingeleverd en ook deze partij gaat verloren. Job is als laatste aan de beurt. Zijn tegenstander is simpelweg een maatje te groot en ook hij verliest zijn singel. Tegen de klok van 21.15 kunnen we al beginnen aan de koppels.
De eerste koppel gooien Loek en Jorn. Zij verliezen de koppel met 2-0. Rick en Job gooien de tweede koppel. Ook deze koppel gaat met 2-0 verloren. Na deze partij staan we al met 5-1 achter. Hopelijk kunnen we de schade beperken. Jorn en Rick beginnen met goede moed aan de derde koppel. Ook zij komen weer op een achterstand. De tweede leg wordt knap gewonnen, Rick gooit dubbel 20 uit. Tijdens de derde leg wordt er voor ieder punt geknokt en dat wordt gelukkig ook beloond. Jorn gooit dubbel 8 uit en brengt de stand terug tot 5-2. De vierde en laatste koppel gooien Loek en Job. Zij beginnen goed en komen op een 0-1 voorsprong. Het lijkt er lang op dat het 0-2 wordt. Helaas wordt door eigen geklungel de leg alsnog weggegeven. Het wordt 1-1.. het wordt helaas 1-2. Tijd voor de bierronde! Loek gooit meteen in, dat is ons dit seizoen nog niet vaak gelukt. Ook de punten gaan goed, we komen als eerste op een finish. Na een aantal pogingen is het Jorn die dubbel 5 uitgooit. Gratis bier! (onze bob Job moet helaas met een 7-up genoegen nemen)

Groetjes Umme 3