Dc Umme 3 – DC Rub a Dub

Loek mocht beginnen aan de singels. Snel genoeg komt hij op een voorsprong van 2-1 maar alsnog verliest hij jammer genoeg met 2-3.
De tweede die de singel gooit is Remi. Het duurt niet lang voordat hij met 0-1 achter staat.
Nu gaat het uitgooien beter en wint hij alsnog met 3-1.
Als derde is Jorn aan de beurt. Het lukt hem helaas niet om de dubbels te gooien.
Hierdoor moet hij de wedstrijd verliezen met 0-3.
Als laatste is Job aan de beurt. Hij wint de eerste leg. Jammer genoeg pakt de tegenstander de andere 3 en wordt het 1-3.
Stand na de singels is dus 1-3.
Nu beginnen loek en Remi aan de koppels. Ze komen op een stand van 1-1, nu komt de beslissende leg dus. Loek weet hem keurig uit te gooien en ze winnen met 2-1.
Job en Jorn zijn nu aan de beurt. De eerste leg geven ze af maar de tweede maakt job af met een dubbel 1. Nu mogen ze dus aan de beslissende leg beginnen. De tegenstander gooit deze eerder uit en zo is het 1-2.
Job en Remi gooien de derde koppel. De eerste leg verliezen ze maar de tweede leg gooit Remi dubbel 16 uit. Zoals de andere koppels de leg die het zal afmaken. Ze komen samen wel op een finish maar de tegenstander is ze te vlug af. 1-2
De laatste koppel is voor Jorn en Loek. Het staat al snel 1-1. Jammer genoeg hebben ze alles gegeven in de eerdere potjes en ze verliezen met 1-2.
Als laatste is de bierronde. Remi begint met dubbel 16 en een totale ingooi score van 70.
Het gaat erg gelijk op met de tegenstander. Helaas lukt het ze net niet om op een finish te komen.
De tegenstander gooit keurig de bierronde uit.
Al met al een verlies van 2-7.