12/11/2013 | Schuim 5 – DC Umme 3 | Eindstand 8-1

De opstelling is na een hoop heen en weer geapp tot stand gekomen. Jan als reserne omdat Harrald vandaag verhinderd was en Mark die vanuit het verre Benschop even een avondje op een neer gereden is omdat onze reserve Rob Ummenthun uitgellend was aan Umme 4. Dat is pas teamgevoel, alvast bedankt Mark. Ozze captain mag zoals altijd als eerste aantreden. We spelen op het hoofdpodium van Friends en dat bevalt John erg goed. Hij wint zijn partij met 3-1. Mark speelt niet de beste partij van het seizoen en verliest helaas met 3-1. Karin verliest haar eerste leg tegen een bekende van het beugelen maar de tweede leg pakt ze zich weer op en wint. De derde leg gaat gelijk op maar word toch verloren. Helaas verliest Karin na een goede partij haar set met 3-1. Nu dan ons geheim wapen maar inzetten Jan "de Iron Collector"Jacobs. Helaas is het ook Jan niet gegunt om zijn partij te winnen, helaas 3-1 voor Schuim. We mogen beginnen met de koppels maar helaas weer verloren, het zit niet mee vandaag alles gaat verloren verder tot en met de bierronde. Schuim was toch iets te sterk voor ons.

Gr, Umme3