11/02/2014 | DC Umme 3 - Sintermerte 3 | Eindstand 2-7

Zoals altijd mag onze captain John beginnen. De eerste leg is voor John en hij wint de partij. Dan is het de beurt aan Mark en hij berengt het op 2-2! Na een spannende derde leg wint Mark. Super gedaan na 2-0 achter met 3-2 winnen !! Nu de beurt aan Harrald, helaas verliest hij omdat hij zijn favoriete dubbel 1 maar niet kan vinden. Karin verliest haar partij ook op de dubbels.Op naar de koppels, Mark en Harrald mogen beginnen maar verliezen de partij met 2-1. Karin en John verliezen ook omdat ze de dubbels niet kunnen raken, het zit niet mee met die dubbels vandaag. Nu John en Harrald die helaas ook verliezen, het wil maar niet lukken vanavond. Mark en Karin gooien bijna perfect en pakken de eerste leg, nu ff door en helaas de partij gaat naar de tegenstander.2-6, nu op naar de bierronde maar zoals de hele avond wil ook nu de dubbel niet lukken. Nu ff een weekje rust en dan er weer tegenaan.

Groet, Umme 3