Wedstrijdverslagen

DC Umme 4 – DC De aaj mert

DC Umme 4 – DC De aaj mert


We moesten deze avond tegen DC De aaj mert uit Tegelen. Met de singles mocht Harry beginnen en hij won met 3-0. Bert was de nummer twee die het mocht doen. Daar ging het gelijk op maar moest toch zijn meerdere kennen in de beslissende leg. 2-3. Niels mocht weer zorgen voor de voorsprong en dat deed hij met een winst van 3-1. Richard mocht de rij sluiten in de singles. Hij verloor kansloos met 1-3. Toen waren de koppels aan de beurt. Als eerste mochten Harry en Bert het gaan doen. Ze kwamen nog eerst achter maar daarna door twee uitgooien van Bert wonnen ze nog met 2-1. Richard en Niels kwamen ook eerst achter maar kwamen daarna ook terug en wonnen met 2-1. Richard mocht direct door samen met Harry. Zij wonnen met gemak met 2-0. Zo was de wedstrijd alvast binnen. Maar we wilde meer. Bert en Niels mochten als laatste koppel hun dienst bewijzen en dat deden ze. Ze wonnen met 2-0. Als laatste was het weer de teamronde. De tegenstander kwam als eerste in maar we kwamen snel er achteraan. Ze gingen we allebei werken naar de nul. Het was de tegenstander die als eerste de dubbel uit wist te pakken. De einduitslag en winst blijft in Kronenberg met 6-3.


Gr het verde

DC De Gonzo – DC Umme 4

DC De Gonzo – DC Umme 4


Op een regenachtige avond in oktober moesten we naar Tegelen om te darten tegen de Gonzo bar. Daar aangekomen met 4 man konden we gaan warmgooien. Nadat de opstelling klaar was mocht onze reservespeler Twan beginnen aan de wedstrijd. Het ging daar gelijk op en de vijfde leg moest de beslissing brengen. Deze werd gewonnen door Twan en zo kwamen we met 0-1 voor. Als tweede was het aan Bert. Hier was het ook spannend en moest de vijfde leg de doorslag geven. Helaas ging deze naar de tegenpartij. Toen moest Richard het gaan doen. Hij kwam nog met 0-1 voor maar daarna moest hij de volgende drie legs aan de andere laten. Niels was de laatste in de rij. Hier ging het ook tot de vijfde leg. Deze ging ook naar de thuis ploeg. Zo stonden we na de singles 3-1 achter. Nu moesten we er tegen aan in de koppels. Twan en Richard mochten als eerste. Hier ging het lekker en wisten met 0-2 te winnen. Volgende waren Bert en Niels. Deze ging verloren met 2-0. Toen was het de beurt aan Richard en Niels. Zij wisten te winnen met 0-2. Als laatste was het aan Twan en Bert. Hier werd het ook 0-2 voor ons. Zo stond het 4-4 en moest de bierronde de beslissing brengen. Twan was die de dubbel in pakte en de tegenstander kwam er vlak achter aan. Zo moesten we aan de bak om als eerste bij de dubbel uit te zijn. Het ging gelijk op maar het was Niels die de dubbel uit wist te vinden en zo de winst mee naar de Kronenberg te nemen. Einduitslag 4-5.


Het verde van Umme

 

DC Umme 4 – DC Debije 2

DC Umme 4 – DC Debije 2


Zo was het weer een avond dat we is een keer thuis mochten gooien. Het was tegen de mannen uit d’n Hegelsum. We waren met 3 thuis teams en mochten in de middelste baan gaan gooien. We waren met 5. Na het opwarmen en de singles ingedeeld konden we beginnen. Richard ging de spits afbijten tegen de reserve captain van de Hegelsom. Het was een partij van verschillende gemiste dubbels maar Richard wist met 3-0 te winnen. Zo was het aan de beurt aan Niels. Ook hij won zijn partij vrij eenvoudig met 3-0. De volgende twee singles van Harry en Bert werden ook met 3-0 gewonnen. Zo stonden we na de singles al op 4-0 voorsprong. Nu moesten we zo veel mogelijk punten pakken want van Debije stonden onderaan in de poule. De eerste koppel mochten beginnen waren Bart en Niels. Het ging bij hun vrij eenvoudig en ze wonnen met 2-0 door twee uitgooien van Niels. De wedstrijd was al binnen maar we wilde meer. Ondertussen kwamen de lekkere vettige hapjes weer op de tafel en mochten de tweede koppel Bert en Richard hun partij gaan gooien. Zij hadden iets meer tegenstand en zagen de eerste leg verliezen. De tweede leg waren ze halverwege dat er in de gaten was dat de schrijver helemaal er langs zat met tellen. Hier door waren Bert en Richard helemaal uit hun spel en verloren ze met 0-2. Koppel drie waren Harry en Niels. Hier ging het ook even mis. Ze wonnen nog wel de tweede leg maar in de beslissende leg moesten ze toch hun meerdere erkennen en zo verloren ze met 1-2. In de laatste koppel was het aan Richard en Bart om toch weer een punt te pakken. Dit deden ze vrij eenvoudig door twee uitgooien van Bart van 14 en 40. Nu was ging het nog om de gratis consumptie in de bierronde of te wel teamronde. We kwamen snel op dubbel in door Niels maar de tegenstander kwam snel er achteraan. Door beste scores van ons konden we uit lopen en hadden we tijd genoeg om de dubbel uit te vinden. Deze werd snel gepakt door Harry. Zo was de eindstand gekomen op 7-2 voor de oranje mannen.


Gr het verde

DC ’t Klaöske 2 – DC Umme 4

DC ’t Klaöske 2 – DC Umme 4


Zo was het weer dat we uit moesten gooien. Nu moesten we naar Venlo naar de Witte kerk om tegen DC ’t Klaöske te darten. Nadat we aangekomen waren gingen we maar even warm gooien. De teamcaptains hadden de opstellingen weer klaar en er was uitgekomen dat Bert mocht beginnen. Hij kon geen potten breken bij de tegenstander en verloor met 3-1. Als nummer twee was het aan Harry. Het ging daar gelijk op. Harry kwam eerst nog op voorsprong maar daar na waren de volgende twee legs naar de tegenstander, daarna kwam Harry nog langs zij. Zo moest de vijfde en beslissende leg de doorslag geven. Jammer genoeg ging deze naar de tegenpartij. Bart was de volgende die het mocht proberen om het eerste punt voor ons te scoren. Hier was het ook een spannende strijd. Hier kwam Bart ook eerst met 0-1 op voorsprong maar de volgende twee waren voor de tegenstander. Maar Bart wist de volgende twee weer te pakken en zo kwamen we ook op het scorebord. Als laatste was het aan Richard. Het was niet zijn avond en verloor kansloos met 3-0. Zo stonden we na de singles met 3-1 achter. We moesten aan de bak bij de koppels. Nadat we een kop lekkere tomatensoep met een broodje hadden genuttigd konden we weer van start. De eerste koppel die mocht beginnen waren: Bert en Harry. Ze hadden weinig moeite en met twee uitgooien van Bert wonnen ze met 0-2. Richard en Bart waren de volgende koppel die moesten darten. Ook hier ging het punt naar ons met twee uitgooien van Bart. Zo stonden we met 3-3 gelijk. Nu konden we op voorsprong komen. Het waren Bert en Richard die het moesten doen. De eerste leg ging mooi uit door 85 uit te gooien door Bert. Leg twee ging naar de tegenstander. Nu kwam het aan op de derde leg. Deze wisten we binnen te halen door een uitgooi 40 van Bert. Zo stonden we nu met 3-4 voor. De laatste koppel die het moesten doen waren Bart en Harry. De eerste leg gooide Bart een mooie score van 81 uit. Helaas gingen de volgende twee naar de andere. Zo stond het weer gelijk met 4-4. Nu moest de beslissende punt voor de winst van de wedstrijd gepakt worden in de teamronde. Bart pakte de dubbel in en een mooie score van 65. De tegenstander kwam al snel achter aan. Nu moesten we aan de bak om als eerste bij de dubbel uit te zijn. We konden niet echt uit lopen. En zo kon het alle kanten op. Door aan allebei de kanten gemist te hebben was het toch Harry die 4 uit gooide en zo de winst mee naar de Kronenberg wist te slepen. Einduitslag 4-5.


Gr Het verde van Umme

Zuidhoek 4 – DC Umme 4

Zuidhoek 4 – DC Umme 4


Nadat we de week er voor een klinkende overwinning hebben gehad in de voorronde van de beker was het nu weer tijd om punten te pakken voor de competitie. We moesten deze keer uit naar Venlo om tegen Zuidhoek te darten. Daar aangekomen zijn we direct gaan warmgooien. Ondertussen werd de opstelling gemaakt en daar uitgekomen mocht Niels beginnen. Het ging niet zo goed bij hem en verloor kansloos met 3-0. Als nummer twee was het aan Bart. Hij had weinig moeite met de tegenstander en won met gemak met 0-3. Richard was die als derde mocht gooien. Het ging hier gelijk op. Richard kwam twee keer op voorsprong. De tegenstander kwam steeds terug en zo moest er een beslissende leg gegooid worden. Hier ging het ook gelijk op. Richard kreeg de kans om de dubbel te pakken maar helaas gingen de drie pijlen mis. De tegenstander was wel die de dubbel pakte en zo ging de single naar de tegenstander met 3-2. Harry mocht als laatste de single gooien. Ook hij had weinig moeite met zijn partij. Deze won hij met gemak me 0-3. Zo kwamen de frinkandellen op tafel en konden de koppels gemaakt worden. Bart en Niels waren die als eerste mochten beginnen. De eerste leg gooide Bart een 47 finish maar leg twee werd verloren. Nu de beslissende derde leg. Deze werd ook gewonnen door ons met weer een finish door Bart en nu van 40. Koppel twee waren Richard en Harry. De eerste leg werd hier ook gewonnen door ons met Harry die 65 uitgooide. Leg twee ging hier ook naar de tegenstander. Leg drie werd ook gewonnen door ons door een finish van 52 door Richard. Derde koppel waren Richard en Bart. Deze ging niet zo goed en verloren we met 2-0. Harry en Niels waren de laatste koppel en zij wisten met gemak hun partij te winnen met uitgooien van 69 door Harry en 32 door Niels. Nu we de wedstrijd al binnen hebben wilde we natuurlijk meer. De teamronde was aan de beurt. Harry gooide de dubbel in maar de tegenstander kwam snel er achter aan. Door goede beurten van ons konden we een beetje uitlopen. Het was Harry die ook de dubbel uit op dubbel 3 pakte. Zo gingen we met een mooie eindresultaat van 3-6 terug naar de Kronenberg.


Gr Het verde

Wie is online?

We hebben 18 gasten en geen leden online

Inlogformulier

Copyright © 2012-2017 D.C. Umme

Terug