Wedstrijdverslagen

DC Umme 4 – DC Boostenhof 3

DC Umme 4 – DC Boostenhof 3
De heren uit de Boekend kwamen op bezoek. We begonnen met 3 man om te warm gooien. Eenmaal warm en de opstellingen weer gemaakt konden we beginnen. Harry was die mocht aftrappen. Hij won met gemak en het 3-0. Richard kwam als tweede. Het ging goed en kwam op 2-0 voorsprong. Maar daarna was het helemaal weg en kreeg hij de scores niet meer te pakken. Zo verloor hij de volgende drie legs. 2-3. Bart mocht de voorsprong proberen weer uit te breiden. Bart verloor de eerste leg maar kwam terug. Daarna ging de tegenstander met de volgende twee aan de haal. 1-3. Bert was ondertussen ook binnen gekomen en mocht de laatste single gooien.  Ook hij kwam met 0-1 achter. Hij pakte daarna de volgende drie en trok de stand na 4 singles weer gelijk. De koppels waren weer gemaakt. De eerste drie koppels werden met 2-0 gewonnen en de laatste was toch nog spannend wie deze ging pakken. Want het werd 1-1 en Bert was die met dubbel 1 ook deze wist binnen te halen. De wedstrijd hadden we al binnen en nu nog de kers op de taart. In de teamronde gooide Richard 28 in terwijl de tegenstander al in was. We probeerde nog bij te komen en dat ging redelijk maar niet genoeg. We hadden kansen maar het was Boostenhof die deze wist te pakken. Einduitslag 6-3 voor de oranjemannen.
Gr Het Verde

DC Harmonie 3 – DC Umme 4

DC Harmonie 3 – DC Umme 4: 7-2
Deze avond moesten we een stukje rijden om te gaan darten namelijk Arcen. Daar aangekomen moesten we nog eerst een parkeerplaats vinden. Eenmaal gevonden kregen we een kleine wandeling naar de kroeg. Toen we aankwamen konden we gaan warm gooien. Zoals altijd werden de opstellingen voor de singles weer gemaakt door de captains. Ze werden uitgewisseld en konden we beginnen. Bart mocht de wedstrijd aanvangen. Het ging gelijk op en de beslissing moest vallen in de vijfde leg. Deze werd voor de thuisploeg en verloor Bart met 3-2. Niels was de volgende. Bij hem ging het lekker en verloor met redelijke gemak met 0-3. Captain Richard mocht als derde. Hier was het ook spannend. Hij kwam steeds achter en in de vijfde leg kon hij de winst binnen halen. 2-3. Harry was de laatste aan de beurt. Hier ging het ook gelijk op en tot de vijfde leg. Deze moest hij laten aan de tegenstander. 3-2. Nadat de opstelling voor de koppels gemaakt waren konden we weer verder. Hier was weinig positief over te melden. De eerste twee werden verloren met 2-0. De stroom was ondertussen ook een keer uitgevallen door de onweer. Dat weer opgelost konden de volgende twee koppels nog gegooid worden. Hier kwamen we op achterstand , kwamen terug en verloren daarna de beslissende leg. De wedstrijd was een verloren zaak. Maar we gingen nog voor de eer en probeerde de bierronde nog te winnen. Niels mocht als eerste en gooide met zijn laatste pijl de dubbel 16 in. De tegenstander liet even op zich wachten maar kwamen daarna ook in. We hadden een kleine voorsprong. Maar door mindere scores van ons kon de tegenstander snel weer bij. Nu hadden we ook moeite met de dubbel en zagen dat de tegenstander ook hier winst pakte. Einduitslag 7-2.
Gr Het Verde

DC Umme 4 – DC De Sport 5

DC Umme 4 – DC De Sport 5: 4-5
Na een lange week moeten wachten om te darten mochten we er de dinsdagavond er weer tegen aan. Nadat iedereen aanwezig was gingen we maar weer is kijken of de pijlen de weg naar het bord kennen. De opstellingen werden weer gemaakt en uitgewisseld en zo konden we beginnen. Richard was de gene die als eerste begon. Het ging best lekker en hij won met redelijk gemak met 3-0. Bart kwam als tweede. Ook bij hem ging het vrij soepel en kon zijn single met 3-1 binnen slepen. Toen was het de beurt aan Harry. Hij kwam elke keer voor maar de tegenpartij kwam ook steeds terug en zo moest de vijfde leg de beslissing brengen. Dit ging even niet goed bij Harry en hij verloor zijn partij met 2-3. Niels was de laatste die de rij mocht afsluiten. Ook bij hem ging het op rolletjes met verschillende keren de 100 gegooid. Hij won zijn partij dan ook makkelijk met 3-0. Zo stonden we 3-1 voor na de singles. Ook de koppels werden ingevuld en ondertussen maakten we onze vingers vettig met de bitterballen,frikandellen en wat de schaal nog meer te bieden had. De eerste drie koppels kunnen we kort over zijn. Die liepen allemaal niet zoals het hoort te gaan en verloren we ook allemaal met 0-2. De laatste koppel werd gegooid door Bart en Harry. Ze verloren de eerste leg maar kwamen nog terug. De derde leg moest dus de beslissing brengen of we nog in de race zitten om de wedstrijd te kunnen winnen of niet. En door beetje geluk wonnen ze hun leg en stond het na de singles en koppels 4-4. Nu was het weer dat de teamronde de beslissing moest gaan brengen. De tegenstander kwam als eerste in maar wij volgde snel. En zo ging de strijd wie als eerste de dubbel uit pakt. Het ging redelijk gelijk op maar het was De Sport die als eerste de dubbel wist te vinden. Zo werd het een verliespartij met een einduitslag van 4-5.
Gr Het Verde

DC De Aaj Mert – DC Umme 4

DC De Aaj Mert – DC Umme 4: 5-4
We moesten met 3 vertrekken naar Tegelen. Twan kwam ons later versterken. We gingen warmgooien en de opstellingen zoals gewoonlijk weer gemaakt. Richard mocht als eerste beginnen. Het ging lekker bij hem. De eerste twee legs ging de dubbel met twee pijlen uit. De derde leg duurde iets langer maar hij won met 0-3. Niels mocht de score gaan verdubbelen. Dit deed hij ook vrij makkelijk met in de tweede leg een mooie 99 uitgooi met 2x de tops. Ook hij won met 0-3. Nu mocht Bert het gaan proberen. Het ging bij deze partij gelijk op en er moest een vijfde leg gegooid worden. Deze werd helaas verloren en ging deze single met 3-2 naar de tegenstander. Twan was ondertussen ook aangeschoven en hij mocht de laatste single gooien. Hij kon jammer genoeg maar 1 leg winnen en verloor met 3-1. Zo stond het gelijk na de singles. De koppels waren ondertussen ook al gemaakt en gingen we verder. Richard en Niels begonnen. Het ging niet zo lekker en ze verloren met 2-0. Twan en Bert waren de volgende koppel. Zij wonnen weer makkelijk met een uitgooi van Twan van 40 en Bert van 18. Richard en Bert waren koppel drie. Hier ging het gelijk op. Ze kwamen achter maar kwamen terug. Helaas lieten de dubbels ons in de steek en verloren ze met 2-1. Twan en Niels waren de laatste koppel. Ze kwamen eerst achter maar vochten terug en wonnen met 1-2. Zo stond het weer gelijk en moest de teamronde weer de beslissing brengen. We kwamen als eerste in en konden naar de dubbel uit werken. De tegenstander volgde snel. Allebei de teams aangekomen ging het er om spannen. Doordat wij de dubbel niet konden vinden was het de tegenstander die met de winst er tussen uit ging. Einduitslag: 5-4 voor de mannen uit Tegelen.
Gr Het verde

DC Umme 4 – DC De Gonzo

DC Umme 4 – DC De Gonzo
Deze avond moesten we tegen de heren uit Tegelen. Ze kwamen laat binnen en wij waren al goed ingegooit. Snel de papieren ingevuld en beginnen maar. Niels mocht beginnen. Hij kwam met 0-1 achter en mocht nog terug komen met 1-1 maar daarna ging de volgende twee legs naar de tegenstander. 1-3. Bart was de volgende. Hier ging het juist andersom. Bart komt voor met 1-0 en de tegenstander kwam terug met 1-1 en daarna waren de volgende twee voor Bart. 3-1. Harry mocht het gaan doen. Hij verloor kansloos met 0-3. Ook Richard die als laatste mocht had weinig in te brengen en verloor ook met 0-3. Koppels werden gemaakt en kijken of hier iets te halen valt. Hier valt weinig over te vertellen. Alle koppels werden verloren met 0-2. De teamronde moesten we het maar proberen. Maar helaas ook deze werd verloren en kregen we een pak slaag en verloren we met 1-8. Op naar de volgende wedstrijd.
Gr Het Verde

Wie is online?

We hebben 60 gasten en geen leden online

Inlogformulier

Copyright © 2012-2018 D.C. Umme

Terug