DC De Gonzo – DC Umme 4

Op een regenachtige avond in oktober moesten we naar Tegelen om te darten tegen de Gonzo bar. Daar aangekomen met 4 man konden we gaan warmgooien. Nadat de opstelling klaar was mocht onze reservespeler Twan beginnen aan de wedstrijd. Het ging daar gelijk op en de vijfde leg moest de beslissing brengen. Deze werd gewonnen door Twan en zo kwamen we met 0-1 voor. Als tweede was het aan Bert. Hier was het ook spannend en moest de vijfde leg de doorslag geven. Helaas ging deze naar de tegenpartij. Toen moest Richard het gaan doen. Hij kwam nog met 0-1 voor maar daarna moest hij de volgende drie legs aan de andere laten. Niels was de laatste in de rij. Hier ging het ook tot de vijfde leg. Deze ging ook naar de thuis ploeg. Zo stonden we na de singles 3-1 achter. Nu moesten we er tegen aan in de koppels. Twan en Richard mochten als eerste. Hier ging het lekker en wisten met 0-2 te winnen. Volgende waren Bert en Niels. Deze ging verloren met 2-0. Toen was het de beurt aan Richard en Niels. Zij wisten te winnen met 0-2. Als laatste was het aan Twan en Bert. Hier werd het ook 0-2 voor ons. Zo stond het 4-4 en moest de bierronde de beslissing brengen. Twan was die de dubbel in pakte en de tegenstander kwam er vlak achter aan. Zo moesten we aan de bak om als eerste bij de dubbel uit te zijn. Het ging gelijk op maar het was Niels die de dubbel uit wist te vinden en zo de winst mee naar de Kronenberg te nemen. Einduitslag 4-5.

Het verde van Umme