DC Umme 4 – DC De aaj mert

We moesten deze avond tegen DC De aaj mert uit Tegelen. Met de singles mocht Harry beginnen en hij won met 3-0. Bert was de nummer twee die het mocht doen. Daar ging het gelijk op maar moest toch zijn meerdere kennen in de beslissende leg. 2-3. Niels mocht weer zorgen voor de voorsprong en dat deed hij met een winst van 3-1. Richard mocht de rij sluiten in de singles. Hij verloor kansloos met 1-3. Toen waren de koppels aan de beurt. Als eerste mochten Harry en Bert het gaan doen. Ze kwamen nog eerst achter maar daarna door twee uitgooien van Bert wonnen ze nog met 2-1. Richard en Niels kwamen ook eerst achter maar kwamen daarna ook terug en wonnen met 2-1. Richard mocht direct door samen met Harry. Zij wonnen met gemak met 2-0. Zo was de wedstrijd alvast binnen. Maar we wilde meer. Bert en Niels mochten als laatste koppel hun dienst bewijzen en dat deden ze. Ze wonnen met 2-0. Als laatste was het weer de teamronde. De tegenstander kwam als eerste in maar we kwamen snel er achteraan. Ze gingen we allebei werken naar de nul. Het was de tegenstander die als eerste de dubbel uit wist te pakken. De einduitslag en winst blijft in Kronenberg met 6-3.

Gr het verde