12/11/2013 | DC Umme 4 – Paparazzi | Eindstand 3-6

We wisten van tevoren dat het een zware partij zou werden, maar dat hield ons niet tegen om er volop voor te gaan. Doordat Rick en Remi vandaag wegens omstandigheden afwezig waren, hielp Rob Ummenthun ons uit nood door in te vallen.  De eerste single werd net als altijd door Loek begonnen. Loek begon erg moeizaam en kwam maar niet in zijn ritme. De wedstrijd ging dan ook verloren met 2-3. Daarna was het de beurt aan Freek. Ook Freek bakte er vrij weinig van en dus ging ook deze wedstrijd verloren (1-3). Toen was het de beurt aan onze invaller Rob. Rob begon ook niet al te best maar gedurende de wedstrijd liep het steeds beter. Hij wist dan ook het eerste punt van de avond binnen te slepen. Als laatste was Job aan de beurt. Deze wedstrijd ging in het begin gelijk op maar na de  1-1 ging het snel. De tegenstander gooide hoge scores waardoor ook Job verloor met 1-3.
Daarna was het tijd voor de koppels. De eerste 3 koppels werden dik verloren. Pas bij de laatste koppel begonnen we eindelijk goed te gooien. Deze laatste werd dan ook met 2-1 gewonnen. Hierna was het weer tijd voor de gevreesde bierronde. Tot nu toe hadden we er nog geen gewonnen dit seizoen. Deze keer begonnen we goed en gooide Freek meteen in. Al gauw genoeg bleek dat dit voor niets was geweest omdat Hubert de punten bij het verkeerde team had neergeschreven. Hierdoor moesten we weer van vooraf aan beginnen. Bedankt Hubert!
Gelukkig had dit uiteindelijk geen invloed op het resultaat, we wonnen de bierronde namelijk voor de eerste keer. Het was dus ook de eerste keer dat we een gratis biertje kregen.

Groetjes Umme 4

P.s. Hubert even goed bedankt voor het tellen!