DC Umme 4 – DC De Gonzo

Deze avond moesten we tegen de heren uit Tegelen. Ze kwamen laat binnen en wij waren al goed ingegooit. Snel de papieren ingevuld en beginnen maar. Niels mocht beginnen. Hij kwam met 0-1 achter en mocht nog terug komen met 1-1 maar daarna ging de volgende twee legs naar de tegenstander. 1-3. Bart was de volgende. Hier ging het juist andersom. Bart komt voor met 1-0 en de tegenstander kwam terug met 1-1 en daarna waren de volgende twee voor Bart. 3-1. Harry mocht het gaan doen. Hij verloor kansloos met 0-3. Ook Richard die als laatste mocht had weinig in te brengen en verloor ook met 0-3. Koppels werden gemaakt en kijken of hier iets te halen valt. Hier valt weinig over te vertellen. Alle koppels werden verloren met 0-2. De teamronde moesten we het maar proberen. Maar helaas ook deze werd verloren en kregen we een pak slaag en verloren we met 1-8. Op naar de volgende wedstrijd.
Gr Het Verde