DC De Aaj Mert – DC Umme 4

DC De Aaj Mert – DC Umme 4: 5-4
We moesten met 3 vertrekken naar Tegelen. Twan kwam ons later versterken. We gingen warmgooien en de opstellingen zoals gewoonlijk weer gemaakt. Richard mocht als eerste beginnen. Het ging lekker bij hem. De eerste twee legs ging de dubbel met twee pijlen uit. De derde leg duurde iets langer maar hij won met 0-3. Niels mocht de score gaan verdubbelen. Dit deed hij ook vrij makkelijk met in de tweede leg een mooie 99 uitgooi met 2x de tops. Ook hij won met 0-3. Nu mocht Bert het gaan proberen. Het ging bij deze partij gelijk op en er moest een vijfde leg gegooid worden. Deze werd helaas verloren en ging deze single met 3-2 naar de tegenstander. Twan was ondertussen ook aangeschoven en hij mocht de laatste single gooien. Hij kon jammer genoeg maar 1 leg winnen en verloor met 3-1. Zo stond het gelijk na de singles. De koppels waren ondertussen ook al gemaakt en gingen we verder. Richard en Niels begonnen. Het ging niet zo lekker en ze verloren met 2-0. Twan en Bert waren de volgende koppel. Zij wonnen weer makkelijk met een uitgooi van Twan van 40 en Bert van 18. Richard en Bert waren koppel drie. Hier ging het gelijk op. Ze kwamen achter maar kwamen terug. Helaas lieten de dubbels ons in de steek en verloren ze met 2-1. Twan en Niels waren de laatste koppel. Ze kwamen eerst achter maar vochten terug en wonnen met 1-2. Zo stond het weer gelijk en moest de teamronde weer de beslissing brengen. We kwamen als eerste in en konden naar de dubbel uit werken. De tegenstander volgde snel. Allebei de teams aangekomen ging het er om spannen. Doordat wij de dubbel niet konden vinden was het de tegenstander die met de winst er tussen uit ging. Einduitslag: 5-4 voor de mannen uit Tegelen.
Gr Het verde