DC Umme 4 – DC De Sport 5

DC Umme 4 – DC De Sport 5: 4-5
Na een lange week moeten wachten om te darten mochten we er de dinsdagavond er weer tegen aan. Nadat iedereen aanwezig was gingen we maar weer is kijken of de pijlen de weg naar het bord kennen. De opstellingen werden weer gemaakt en uitgewisseld en zo konden we beginnen. Richard was de gene die als eerste begon. Het ging best lekker en hij won met redelijk gemak met 3-0. Bart kwam als tweede. Ook bij hem ging het vrij soepel en kon zijn single met 3-1 binnen slepen. Toen was het de beurt aan Harry. Hij kwam elke keer voor maar de tegenpartij kwam ook steeds terug en zo moest de vijfde leg de beslissing brengen. Dit ging even niet goed bij Harry en hij verloor zijn partij met 2-3. Niels was de laatste die de rij mocht afsluiten. Ook bij hem ging het op rolletjes met verschillende keren de 100 gegooid. Hij won zijn partij dan ook makkelijk met 3-0. Zo stonden we 3-1 voor na de singles. Ook de koppels werden ingevuld en ondertussen maakten we onze vingers vettig met de bitterballen,frikandellen en wat de schaal nog meer te bieden had. De eerste drie koppels kunnen we kort over zijn. Die liepen allemaal niet zoals het hoort te gaan en verloren we ook allemaal met 0-2. De laatste koppel werd gegooid door Bart en Harry. Ze verloren de eerste leg maar kwamen nog terug. De derde leg moest dus de beslissing brengen of we nog in de race zitten om de wedstrijd te kunnen winnen of niet. En door beetje geluk wonnen ze hun leg en stond het na de singles en koppels 4-4. Nu was het weer dat de teamronde de beslissing moest gaan brengen. De tegenstander kwam als eerste in maar wij volgde snel. En zo ging de strijd wie als eerste de dubbel uit pakt. Het ging redelijk gelijk op maar het was De Sport die als eerste de dubbel wist te vinden. Zo werd het een verliespartij met een einduitslag van 4-5.
Gr Het Verde