DC Harmonie 3 – DC Umme 4

DC Harmonie 3 – DC Umme 4: 7-2
Deze avond moesten we een stukje rijden om te gaan darten namelijk Arcen. Daar aangekomen moesten we nog eerst een parkeerplaats vinden. Eenmaal gevonden kregen we een kleine wandeling naar de kroeg. Toen we aankwamen konden we gaan warm gooien. Zoals altijd werden de opstellingen voor de singles weer gemaakt door de captains. Ze werden uitgewisseld en konden we beginnen. Bart mocht de wedstrijd aanvangen. Het ging gelijk op en de beslissing moest vallen in de vijfde leg. Deze werd voor de thuisploeg en verloor Bart met 3-2. Niels was de volgende. Bij hem ging het lekker en verloor met redelijke gemak met 0-3. Captain Richard mocht als derde. Hier was het ook spannend. Hij kwam steeds achter en in de vijfde leg kon hij de winst binnen halen. 2-3. Harry was de laatste aan de beurt. Hier ging het ook gelijk op en tot de vijfde leg. Deze moest hij laten aan de tegenstander. 3-2. Nadat de opstelling voor de koppels gemaakt waren konden we weer verder. Hier was weinig positief over te melden. De eerste twee werden verloren met 2-0. De stroom was ondertussen ook een keer uitgevallen door de onweer. Dat weer opgelost konden de volgende twee koppels nog gegooid worden. Hier kwamen we op achterstand , kwamen terug en verloren daarna de beslissende leg. De wedstrijd was een verloren zaak. Maar we gingen nog voor de eer en probeerde de bierronde nog te winnen. Niels mocht als eerste en gooide met zijn laatste pijl de dubbel 16 in. De tegenstander liet even op zich wachten maar kwamen daarna ook in. We hadden een kleine voorsprong. Maar door mindere scores van ons kon de tegenstander snel weer bij. Nu hadden we ook moeite met de dubbel en zagen dat de tegenstander ook hier winst pakte. Einduitslag 7-2.
Gr Het Verde