DC Umme 4 – DC Boostenhof 3

De heren uit de Boekend kwamen op bezoek. We begonnen met 3 man om te warm gooien. Eenmaal warm en de opstellingen weer gemaakt konden we beginnen. Harry was die mocht aftrappen. Hij won met gemak en het 3-0. Richard kwam als tweede. Het ging goed en kwam op 2-0 voorsprong. Maar daarna was het helemaal weg en kreeg hij de scores niet meer te pakken. Zo verloor hij de volgende drie legs. 2-3. Bart mocht de voorsprong proberen weer uit te breiden. Bart verloor de eerste leg maar kwam terug. Daarna ging de tegenstander met de volgende twee aan de haal. 1-3. Bert was ondertussen ook binnen gekomen en mocht de laatste single gooien.  Ook hij kwam met 0-1 achter. Hij pakte daarna de volgende drie en trok de stand na 4 singles weer gelijk. De koppels waren weer gemaakt. De eerste drie koppels werden met 2-0 gewonnen en de laatste was toch nog spannend wie deze ging pakken. Want het werd 1-1 en Bert was die met dubbel 1 ook deze wist binnen te halen. De wedstrijd hadden we al binnen en nu nog de kers op de taart. In de teamronde gooide Richard 28 in terwijl de tegenstander al in was. We probeerde nog bij te komen en dat ging redelijk maar niet genoeg. We hadden kansen maar het was Boostenhof die deze wist te pakken. Einduitslag 6-3 voor de oranjemannen.
Gr Het Verde