16/09/2014 | D.D.C 6 - DC Umme 5 | Eindstand 2-7

John mag beginnen en komt al snel op 2-0 achter. Hij komt goed terug en maakt er 2-2 van, helaas verliest hij op de dubbel de partij. Mark maakt het weer goed door zijn partij te winnen. Ook Harrald haalt een punt binnen. Karin gooit goed maar moet de partij afgeven aan de tegenstander omdat ze wel heel veel moeite had met de dubbel.Op naar de koppels, Harrald en Mark mogen beginnen en ze beginnen meteen grandioos met een 180er voor Mark en daarna 138, vervolgens gooit hij hem uit met twee pijlen op 55, 15 tops. Daarna maken ze het in de volgende leg koeltjes af. John en Karin winnen de volgende partij. Dan is de beurt aan Mark en Karin, ze winnen met 2-0 maar vraag niet hoe. Deze avond gaat de boeken in als avond van onder de 10 gooien, tot nu toe al 12 keer (zal het dan toch echt een keer Jamaica worden?).Harrald en John gooien super en winnen met 2-0. In de bierronde maakt John zich onsterfelijk en zo winnen we met 2-7.

Groetjes, Umme 5